Skip to main content

PERSBERICHT

Roosendaal, 21 juni 2022 – DR3Data verandert van naam en zal voortaan NextBI heten. Het bedrijf werd in 1947 opgericht in Nederland als onderdeel van de welbekende internationale organisatie Schober Information Group, leverancier van zakelijke adressen. Tien jaar geleden kwam de Nederlandse vestiging al los van het concern en ging zelfstandig verder als DR3Data. De beweegreden voor het veranderen van deze naam is dat de data-vlag de lading niet meer dekt. De afgelopen jaren zijn nieuwe technologieën ontwikkeld die de identiteit van het bedrijf hebben veranderd. NextBI brengt beter de huidige activiteiten en ambities van het bedrijf over.
De naamsbekendheid bleef na de verzelfstandiging in 2012 behouden alsook het opgebouwde imago als leverancier van actuele zakelijke adressen en gegevens. Maar DR3Data is al lang niet meer dezelfde organisatie. Het DNA van het bedrijf veranderde van ‘zakelijke adressen en bedrijfsinformatie’ naar ‘innovatieve dataoplossingen op maat’. Met de naam NextBI, voluit Next Business Information, wil het bedrijf aan een imago bouwen van partner bij uitstek voor bedrijven die data inzetten om te ontwikkelen, groeien en meer winst te behalen. “Al een behoorlijke tijd merken wij dat de huidige bedrijfsnaam niet meer bij ons past. Data is immers niet het doel maar het middel. Het belang van actuele en volledige data blijven we onderstrepen maar NextBI zegt meer over de innovatieve oplossingen op maat waarmee wij bedrijven helpen om succesvolle bedrijfsontwikkelingen tot stand te brengen.”, aldus Jaap Wolff, Directeur NextBI.

Over NextBI

NextBI, voorheen DR3Data, staat al 75 jaar bekend om haar expertise in zakelijke data, doelgroep advies en unieke datapunten. Naast een eigen database met actuele en relevante data, ook internationaal, hebben zij innovatieve methodes ontwikkeld om vergaande informatie over bedrijven te compileren. Dit maakt NextBI in staat om revolutionaire maatwerk dataoplossingen te bieden die gericht haar klanten helpen om hun bedrijfsprocessen optimaal in te richten zodat zij efficiënter kunnen opereren en hun winst kunnen verhogen.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Leave a Reply

Op zoek naar leads?