Skip to main content

Bedrijvenzoeker, toegang tot B2B database

Toegang tot alle bedrijfsgegevens in de database waarmee je door middel van het invoeren van bijvoorbeeld een bedrijfsnaam, adres of KvK-nummer alle actuele informatie over het bedrijf in één keer kunt oproepen.

Actuele bedrijfsgegevens in één oogopslag

Is je CRM systeem nog niet toe aan een API of voeg je liever handmatig je contacten toe? Dan biedt de Bedrijvenzoeker je alles wat je nodig hebt. Zelfs concernrelaties en handelsnamen van de lead die je ingeeft, worden weergegeven. En omdat je realtime toegang hebt tot alle actuele bedrijfsgegevens, heb je de juiste informatie zodat je je CRM systeem schoon houdt. Door ook het EBI nummer in je CRM systeem op te nemen, is een periodieke update overigens een fluitje van een cent.

Bedrijvenzoeker helpt je verder

Bedrijvenzoeker wordt ook gebruikt om een ideale doelgroep te bepalen. Bijvoorbeeld door de branchecodes van je beste klanten op te zoeken, kun je heel gericht nieuwe leads aanschaffen. Accountmanagers maken bovendien graag gebruik van Bedrijvenzoeker omdat zij met een compleet bedrijfsprofiel beter verkoopkansen kunnen inschatten en een efficiënter gesprek kunnen voeren. En het voordeel is dat Bedrijvenzoeker ook onderweg op je smartphone te gebruiken is.
Toegang tot complete en actuele bedrijfsinformatie

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met Bedrijvenzoeker?

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?