Skip to main content

Telemarketing voor persoonlijk contact

Telemarketing is de beste manier voor persoonlijk contact. En met de juiste gegevens is dit contact zo gelegd. Verzamel informatie over de wensen en behoeften van je doelgroep en speel er direct op in.

Telemarketing is effectief met de juiste data

Het belangrijkste element voor effectieve Telemarketing is de data die je gebruikt. Met een accurate doelgroepselectie en actuele gegevens levert Ttelemarketing je de beste resultaten op en heb je minimale waste. Zo kan NextBI je huidige klantenbestand analyseren en met de opgedane kennis, look-a-like prospects leveren. En omdat je van NextBI actuele gegevens ontvangt van actieve bedrijven, verspil je niet onnodig tijd en geld aan het benaderen van failliete organisaties en bellen naar inactieve telefoonnummers.
Ga je B2B telemarketing inzetten, dan zijn enkele regels van belang. Op de eerste plaats geldt de Telecommunicatiewet. Heb je vragen over Telemarketing of de wetgeving? Neem gerust contact met ons op.

Telemarketing is de meest persoonlijke manier van marketing en daarom werkt het zo goed.

De voordelen van Telemarketing

Het grootste voordeel van Telemarketing is het direct en persoonlijk contact dat je hebt met je prospect. Je hebt de juiste persoon voor het gesprek aan de lijn en je kunt inspelen op de behoeften en interesses die er op dat moment zijn. Dit maakt de kans groter dat het gesprek daadwerkelijk in een afspraak of verkoop resulteert!
  • Direct en effectief contact
  • Resultaten zijn goed meetbaar
  • Je bent vóór het koopproces in beeld
Direct en persoonlijk contact met je prospect

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor Telemarketing?

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?