Skip to main content

ActiveData voor doelgerichte marketing

Overwin met ActiveData de uitdagingen van gegevenstoegang, -integratie en -toepassing. Alle belangrijke methoden voor het importeren, optimaliseren en exporteren van klant- en prospectgegevens zijn beschikbaar. Breng je markt in kaart en bereik doeltreffend je doelgroep met realtime gegevensverzameling.

Effectieve marktbenadering door optimaal inzicht in klanten en prospects

Organisaties willen hun teams zo goed mogelijk faciliteren om altijd de beste kansen uit de potentiële groeimarkt te benutten. Met ActiveData waarborg je dit uitermate belangrijke proces binnen je organisatie, onafhankelijk van langdurige en vaak dure migraties.

Data zijn essentieel voor het bedrijfsleven. Het zorgt voor nieuwe kansen, grotere productiviteit en geheel nieuwe industrieën. NextBI helpt haar klanten om de efficiëntie van data te verbeteren en optimaal te definiëren wat mogelijk is met data. Met ActiveData ontwikkelde zij de essentiële techniek die op de eerste plaats zorgt voor een sterk databeheer en vervolgens zorgt voor een effectieve en kostenefficiënte marktbenadering door optimaal inzicht in klanten en prospects.

Met ActiveData
  • importeer je al je data die vervolgens kunnen worden gematcht, geüniformeerd en gevalideerd
  • creëer je eenvoudig rapporten die de datakwaliteit van je bestanden en trends in data inzichtelijk maken
  • heb je toegang tot data insights om in één oogopslag de door jouw gewenste informatie in een dashboard weer te geven
  • zet je het API Connection center in voor importeren en exporteren, volledige toegang tot de NextBI database en koppelingen met je ERP of CRM systeem.

Wil je weten wat ActiveData voor jou kan doen? Vraag nu een demo aan

Optimaal gebruik van prospect- en klantgegevens

De belangrijkste functies van ActiveData

ActiveData is van fundamenteel belang voor bedrijven om te profiteren van data. De beschikking over geïntegreerde, gebruiksklare gegevens, flexibele dataopslag en de mogelijkheid om gegevens te kunnen verwerken in realtime, maken doelgerichte sales, marketing en een gepersonaliseerde omnichannel-aanpak mogelijk. Het vergroten van je klantenbestand en het realiseren van hechte klantrelaties is eenvoudiger wanneer je de prospect en klant achter de data kent.

Data insights

Creëer datavisualisaties naar wens om in één oogopslag de door jouw gewenste informatie in te zien of breng jouw marktaandeel in kaart

Datalake

Alle data op één plaats om effectief relaties te kunnen leggen en analyses te kunnen doen omdat alle beschikbare informatie wordt ingezet

Pre CRM-systeem

Houd gegevens van prospects up-to-date en vergroot zo de kans op converteren. Bouw eenvoudig aan relaties binnen één systeem

API center

API-koppeling zodat je systemen samenwerken en elkaars data en NextBI data uitlezen. De data in je systeem is altijd volledig en up-to-date.

NextBI kent de afzonderlijke behoeften van bedrijven. Om ActiveData optimaal te kunnen benutten, hebben we het modulair gebouwd. Zo kan de moderne, intuïtieve en eenvoudig inzetbare gebruikersinterface kostenefficiënt aan vele eisen voldoen bij elk type organisatie.


De volgende pakketten zijn beschikbaar voor de opgegeven maandprijs:

Lite

1 tot 3 gebruikers | tot 5.000 records

Speciaal voor voor individuen en kleine teams

€ 595,-

 

Plus

4 tot 10 gebruikers | tot 10.000 records

Voor de wat grotere, datagedreven organisaties

€ 995,-

 

Enterprise

Meer dan 10 gebruikers | > 10.000 records

Voor grote datagedreven organisaties met grootse plannen

Op aanvraag

 

Wil je een demo of meer informatie over ActiveData?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om je in een korte demo te laten zien wat ActiveData jou te bieden heeft. Liever een online demo via teams? Dat kan natuurlijk ook. Laat je gegevens achter zodat we een moment kunnen inplannen.

Specificaties ActiveData

Zowel bij Lite als bij Plus en Enterprise, heb je toegang tot alle functionaliteiten die ActiveData je te bieden heeft. Dit betekent volledige toegang tot de NextBI database en dataselecties. Gegevens worden direct toegevoegd en automatisch up-to-date gehouden. Je kunt aanwezige data updaten en verrijken. Ook Bedrijvenzoeker en Lead Online staan tot je beschikking via de Sales Cockpit. Bouw je eigen datavisualisaties en zet je pre CRM systeem in voor succes in je sales en marketing.

ActiveData

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?