Skip to main content

E-mailing naar bedrijven

NextBI biedt het grootste opt-in e-mailadressen bestand op de Nederlandse markt. Opt-in e-mailadressen uit bestanden die afkomstig zijn van verschillende gerenommeerde uitgevers van zakelijke merken en websites die we inzetten voor je e-mailing.

Een E-mailing sturen? Hier moet je op letten

Een belangrijke regel is dat je voor het versturen van een E-mailing met een commercieel, charitatief of ideëel doel, vooraf een opt-in (toestemming van de ontvanger) nodig hebt. NextBI maakt het mogelijk om je E-mailing te versturen met opt-in e-mailadressen naar je ideale doelgroep. De mailinglijst inclusief opt-ins wordt echter niet uitgeleverd maar gebruikt door de bestandseigenaar die je E-mailing naar wens opmaakt en verzendt. Voor het versturen van een e-mailcampagne inclusief de inzet van het opt-in e-mailadressenbestand geldt een minimum orderbedrag van € 1.250,00 excl. btw.

E-mail is ver weg het goedkoopste marketing kanaal waar directe conversies uit komen.

De voordelen van E-mailing met NextBI

Wil je een E-mailing verzenden met de hulp van NextBI, dan ligt de wettelijke verantwoordelijkheid ook bij de bestandseigenaar van de opt-in e-mailadressen. De bestandseigenaar levert daarom het bestand niet uit maar zal de E-mailing verzenden. Je levert daartoe een HTML-pagina en een onderwerpregel aan op basis waarvan de bestandseigenaar jouw E-mailing opmaakt en op het overeengekomen tijdstip verstuurt. Lekker makkelijk toch!
2 dagen na de verzending en 2 weken na de verzending, ontvang je rapportages waarin de resultaten van de E-mailing worden gepresenteerd:
  • Aantal verstuurde e-mails
  • Aantal ‘opens’
  • Aantal ‘clicks’ per link
Stuur gericht een e-mail naar prospects met een opt-in

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor E-mailing?

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01