Skip to main content

CRM data voor bedrijven

Je CRM systeem is pas waardevol als de gegevens in je systeem actueel en compleet zijn. Want alleen met relevante en up-to-date informatie over je klanten en prospects creëer je meerwaarde. Met CRM data van NextBI kun je altijd vertrouwen op de informatie in je CRM systeem.

Altijd kunnen vertrouwen op je CRM systeem met CRM data

De gegevens in je CRM systeem spelen een belangrijke rol bij het behalen van sales- en marketingdoelen en bieden je ook voor de langere termijn inzicht in belangrijke verkoopkansen. Om de beste resultaten te bereiken, zijn accurate bedrijfsgegevens essentieel. NextBI koppelt met Updaten & verrijken jouw data slim aan alle beschikbare en actuele B2B data in de NextBI database zodat je altijd over up-to-date gegevens en voor jou relevante bedrijfsinformatie beschikt.

Wil je dat jouw CRM systeem altijd compleet en actueel is? Neem contact op

Automatisch en foutloos gegevens in je CRM systeem

Met behulp van een API kunnen zelfs alle voor jou relevante gegevens automatisch aan je prospects en klanten in je CRM systeem worden toegevoegd, snel en foutloos. De API kan er ook voor zorgen dat je prospects online beter responderen. De API kan namelijk op je website of webshop worden ingezet zodat gegevens in webformulieren automatisch worden ingevuld. Dit verlaagt de drempel voor je prospects omdat zij minder gegevens in hoeven te vullen. Tegelijkertijd heb jij toegang tot alle over de klant beschikbare informatie voor in je CRM systeem!

Wil je weten wat de API voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op

Sales- en marketingdoelen behalen met CRM data

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met CRM data?

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?