Rentokil werkt met NextBI als dé partner voor kwalitatief hoogwaardige data

Rentokil werkt datagedreven en heeft met NextBI dé partner voor kwalitatief hoogwaardige data

Rentokil Pest Control verzorgt professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Met meer dan 285 medewerkers verspreid over Nederland staat Rentokil Pest Control algemeen bekend als de nummer 1 in preventie, detectie en bestrijding van ongedierte.

 

Accurate gegevens zijn heel belangrijk voor het creëren en behouden van een hechte klantrelatie

Steeds vaker liep Rentokil tegen de nadelen van incomplete gegevens aan in haar systemen. Het toevoegen van alle relevante gegevens in het CRM-systeem bij het invoeren van een nieuwe relatie, vergt dan ook veel tijd. Juist terwijl accurate gegevens heel belangrijk zijn voor het creëren en behouden van een hechte klantrelatie. Maar ook bij prospect campagnes van Rentokil is actuele en complete klantdata van belang. De prospect selectie wordt namelijk ontdubbeld op bestaande klantdata voor  efficiënte campagnes.

Complete gegevens en inzicht in marktaandeel

NextBI heeft alle records in het CRM-systeem van Rentokil gekoppeld, geactualiseerd en verrijkt met de benodigde basisgegevens. Vervolgens wordt de NextBI API ingezet om de complete gegevens van nieuwe relaties direct vanuit de NextBI database te importeren in de database van Rentokil. Deze API verwerkt daarnaast ook automatisch de mutaties binnen records in de Rentokil database. Voor prospect campagnes maakt Rentokil gebruik van Mijndoelgroep.nl. Rentokil heeft al haar data in dit platform beschikbaar gesteld zodat met deze klantdata ontdubbeld kan worden bij selecties van prospectdata. Rentokil stelt binnen dit platform zelf haar selecties samen voor prospect campagnes en heeft hier ook direct inzicht in haar marktaandeel. Dit werkt snel en efficiënt en het is een consistent proces.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01