Partnership leidt tot zeer tevreden eindklanten Tele-Sales Direct

Partnership leidt tot zeer tevreden eindklanten Tele-Sales Direct

Tele-Sales Direct is een enthousiast familiebedrijf dat sinds 1992 bestaat. Gespecialiseerd in proactieve business-to-business salescontacten. Al ruim 10 jaar is NextBI de datapartner van Tele-Sales Direct op het gebied van zakelijke campagnes.

Maatwerk trajecten

Wanneer Tele-Sales Direct in gesprek gaat met één van hun gewaardeerde klanten of met een nieuwe klant, wordt NextBI al in een vroeg stadium bij de doelstellingen en de opzet van de betreffende campagne betrokken. Dit maakt maatwerk trajecten mogelijk; per campagne bepalen Tele-Sales Direct en NextBI samen met welke data de beste resultaten kunnen worden bereikt, zowel nationaal als internationaal. Een aantal voorbeelden van dergelijke maatwerk trajecten;
  • Matchen, opschonen en actualiseren van prospectbestanden
  • Doelgroep bepaling om tot een juiste dataselectie te komen:
    • Door het 1op1 sparren met de eindklant waarbij NextBI een adviserende rol inneemt
    • Op basis van een shortlist met voorbeelden van de eindklant
    • Met analyse op bestaande klanten om zo tot een bestand met kansrijke look-a-likes te komen
    • Door het bepalen en inzetten van de juiste combinatie van selectiemogelijkheden waarbij data vanuit de database en online data worden gecombineerd
Bovendien wordt bij projecten die een langere periode lopen, een plan opgezet voor data onderhoud en data entry zodat er bij elke campagne direct en continu actuele en relevante data beschikbaar is.

Snel schakelen en bijsturen

Voordat een campagne van start gaat, zal Tele-sales Direct altijd de potentiële markt in kaart brengen en voorleggen aan haar klant. Gedurende de campagne blijft er nauw contact tussen de campagnemanager van Tele-Sales Direct en NextBI. Hierdoor kan er snel geschakeld worden, leren we van de resultaten en sturen we waar nodig bij.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01