Skip to main content

Data management oplossingen

Behaal een hoger rendement op marketingcampagnes, maak potentiële groeimogelijkheden inzichtelijk en optimaliseer je bedrijfsactiviteiten met een gedegen Data management en een data compliance uitvoering.

Een hoogstaand bedrijfsmiddel met Data management

Met een gedegen Data management voor de B2B gegevens in je organisatie, creëer je een hoogstaand bedrijfsmiddel om beter geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen, marketingcampagnes te verbeteren, bedrijfsactiviteiten te optimaliseren, kosten te verlagen en winst te verhogen. Het belang van Data management is bovendien aanzienlijk toegenomen sinds organisaties worden onderworpen aan een stijgend aantal wettelijke nalevingsvereisten die vallen onder de AVG en de Telecommunicatiewet.

Vraag jij je af wat het doel is van Data management? Vind hier het antwoord

Effectief Data management begint bij een optimaal bronbestand

Je organisatie beschikt over waardevolle data die vaak verspreid worden bewaard in ongestructureerde bronnen. Denk hierbij aan losse lijsten, notities en spreadsheets. De belangrijkste eerste stap om tot een effectief Data management te komen, is om alle B2B gegevens die aanwezig zijn binnen je organisatie samen te voegen tot één actueel bronbestand. NextBI voegt aan de data binnen jouw organisatie ook public data toe om tot een zeer doelmatig en relevant bronbestand te komen dat je met alle vertrouwen kunt inzetten voor analyses op basis waarvan belangrijke beslissingen genomen kunnen worden. Klantgegevens kunnen bovendien beter worden onderhouden en je voorkomt dubbele gegevens. Er ontstaat ook een beter inzicht in je klanten en de markt; er worden overeenkomsten tussen klanten zichtbaar en trends komen aan het licht die nieuwe verkoopkansen bieden.
Laat data voor je werken

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met Data management?

Data levert winst op en biedt toegevoegde waarde op lange termijn. Denk hierbij aan gerichte sales- en marketingacties, een sterkere klantbinding, goed in kaart gebracht marktpotentieel, inzicht in marktkansen en een betrouwbaar sales- en marketingplan.

Data onderhoud

Investeren in datakwaliteit als continu proces verdient zich altijd terug.

Bestanden samenvoegen

Effectief Data management begint bij een optimaal bronbestand.

Updaten & verrijken

Realiseer effectief je doelstellingen door het inzetten van goede en complete data.

Data oplossingen lange termijn

Beschik continu over actuele en complete B2B gegevens van klanten en prospects.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?