Skip to main content

Mutatieabonnement handelsregister

Op zoek naar een goed alternatief voor het Handelsregister mutatieabonnement van de Kamer van Koophandel? Met de NextBI Mutatieservice blijf je eenvoudig op de hoogte van welke bedrijven onlangs zijn opgericht, een nieuwe vestiging hebben geopend of failliet zijn gegaan.

Op de hoogte van wijzigingen in het Handelsregister

De KVK stopt per 1 juli met haar welbekende Handelsregister mutatieabonnement. Wil jouw organisatie gebruik blijven maken van dit product of ben je op zoek naar een service om eenvoudig je adressenbestanden up-to-date te houden, dan is de Mutatieservice van NextBI de oplossing. Met deze alternatieve service beschikt jouw organisatie altijd over een compleet en actueel klantenbestand met gegevens die jij belangrijk vindt.
Met de NextBI Mutatieservice

  • verhoog je de datakwaliteit binnen je organisatie
  • heb je gemakkelijk toegang tot actuele data, zowel in bestandsvorm als via het API center voor exports en koppelingen met je CRM systeem
  • zijn tevens bevragingen naar actuele bedrijfsinformatie mogelijk met behulp van de Bedrijvenzoeker

Interesse in de Mutatieservice van NextBI? Neem contact op

De NextBI Mutatieservice

Waarom de Mutatieservice

De inzet van actuele data is van fundamenteel belang voor bedrijven. De database van NextBI vormt een belangrijke bron voor actuele bedrijfsinformatie. Met het gebruik van actuele informatie voorkom je irritatie bij ontvangers en non-respons en zorg je voor efficiëntere bedrijfsprocessen. Gegevens die in de NextBI database zijn opgenomen, zijn onder meer de naam van het bedrijf of organisatie, contactgegevens zoals adres, telefoonnummer en internetadres, gegevens van vestigingen, bedrijfsactiviteit en het aantal medewerkers.

API center

Een API-koppeling zorgt ervoor dat je systeem samenwerkt met de NextBI database waardoor mutaties snel en eenvoudig voor jouw database beschikbaar zijn.

Bestandslevering

Op basis van het unieke ebi-nummer worden de gegevens in je database periodiek gekoppeld aan de database van NextBI. De wijzigingen worden in je bestand gekenmerkt.

Wil je meer informatie over de Mutatieservice?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden van de NextBI Mutatieservice met je te bespreken. Liever een telefonische afspraak of online via teams? Dat kan natuurlijk ook. Laat je gegevens achter zodat we een moment kunnen inplannen.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?