Skip to main content

Database bedrijfsgegevens

De Database bedrijfsgegevens van NextBI biedt je toegang tot ruim 3,4 miljoen organisaties, overheid, instellingen, stichtingen en verenigingen in Nederland. Zet actuele zakelijke bedrijfsgegevens in om gericht nieuwe klanten te benaderen, inzicht in je markt te creëren of je huidige database te updaten en uit te breiden. Ook voor B2B data in heel Europa ben je bij NextBI aan het juiste adres.

Vergroot je succes met een actuele en volledige database

Of je nu data zoekt voor je direct marketing, een data analyse of voor data oplossingen op maat, binnen de Database bedrijfsgegevens van NextBI vind je de meest geschikte data hiervoor. Met behulp van de innovatieve oplossingen van NextBI is namelijk op elk gewenst kenmerk te selecteren om zo tot een ideale doelgroep te komen. Daarnaast biedt NextBI zeer specifieke oplossingen die met de inzet van data direct zorgen voor inzicht, meer omzet of efficiëntere bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan een API voor een directe koppeling tussen jouw systemen en de database van NextBI voor het automatisch invullen van webformulieren of CRM systemen. Ook een compleet SaaS-platform NextCommerce behoort tot de mogelijkheden om je zakelijk succes duurzaam te vergroten.

Waar wil jij de Database bedrijfsgegevens voor inzetten? Neem contact op

Zelf online toegang tot de Database bedrijfsgegevens?

De Database bedrijfsgegevens is ook online toegankelijk. Selecteer zelf je prospects op Mijndoelgroep.nl en download je bedrijfsgegevens direct. Alle mogelijkheden op een rij:
  • Stel zelf eenvoudig je prospectlijst samen.
  • Verrijk het adressenbestand dat je al hebt.
  • Check de actualiteit van je bestand voordat je het inzet voor sales- en marketingactiviteiten.
  • Voer een marktpenetratie analyse (MPA) uit voor een nauwgezet beeld van je meest kansrijke potentiële klanten, gebaseerd op je huidige klanten.

Een offerte ontvangen voor data uit de Database bedrijfsgegevens?

NextBI werkt uitsluitend met complete en actuele B2B bedrijfsgegevens. Alleen met de juiste data ga je je sales- en marketingdoelen ruimschoots halen. Wil je advies bij het aankopen van je bestand met bedrijfsgegevens?

Bel +31 (0)88 028 38 00 of mail ons.

Database bedrijfsgegevens

Een greep uit de oplossingen

Data analyse

Inzicht in je huidige en potentiële markt leveren je waardevolle conclusies op waarmee je gericht en effectief winst kunt behalen.

Direct marketing

Alleen met relevante en up-to-date informatie over je klanten en prospects creëer je ongekende meerwaarde.

CRM data

Met een unieke API voeg je klanten en relevante gegevens op jouw verzoek snel en foutloos toe aan je CRM systeem.

Lead online

Een prospectlijst samengesteld op basis van keywords, verzameld binnen alle ongestructureerde data die online beschikbaar is.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?