Skip to main content

Data onderhoud voor optimale datakwaliteit

Data onderhoud zorgt ervoor dat je altijd beschikt over een compleet en actueel klantenbestand met gegevens die jij belangrijk vindt.

Behaal sales- en marketingdoelen efficiënter met data onderhoud

Slechte data is niet direct te herkennen maar werkt, en zeker op lange termijn, de resultaten van je organisatie behoorlijk tegen. En dan met name het essentiële deel aan omzet dat je misloopt als gevolg van het onbenut laten van marktkansen. Met gedegen databeheer en data onderhoud als onderdelen van data management verzamel, bewaar en gebruik je data op een efficiënte en kosteneffectieve manier. Dit is nodig om je marktpotentieel in kaart te brengen op basis waarvan je de meest kansrijke doelgroep kunt bepalen en je concurrentiepositie kunt versterken. Bovendien kun je met de juiste gegevens veel gerichter en succesvoller sales- en marketingacties doen en een sterkere klantbinding opbouwen.

“Data onderhoud is ook van belang bij het inzetten van je data, om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.”

De voordelen van Data onderhoud

Om de datakwaliteit binnen je bronbestand te optimaliseren en waarborgen, heb je de marktdekkende referentiedatabase van NextBI nodig. Een database met actuele gegevens en relevante kenmerken van alle bedrijven en instellingen in Nederland op basis waarvan een update van jouw database kan worden uitgevoerd. Want in je bestanden kan de bedrijfsinformatie die vandaag actueel is, binnen een maand achterhaald zijn. Met actuele en complete gegevens kun je een 360 graden beeld en de customer journey van je klanten in kaart brengen. Met deze informatie bouw je eenvoudig je klantrelaties uit en worden nieuwe verkoopmogelijkheden inzichtelijk.
  • De kwaliteit en betrouwbaarheid van je data worden gewaarborgd
  • Je organisatie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving bij het inzetten van data
  • Met het juiste databeheer zorgen je data voor meer winst en succes
  • Je data zijn geschikt voor analyses t.b.v. een gerichte marktbewerking en klantbinding
Verzamel, bewaar en gebruik je data op een efficiënte en kosteneffectieve manier

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor Data onderhoud?

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?