OGZ zet NextBI in als vaste datapartner

Organisatie Groep Zuid

Als full-service en onafhankelijk organisatiebureau heeft OGZ (Organisatie Groep Zuid) een significante positie in het Nederlandse beurzenlandschap en ook daarbuiten. De steevaste OGZ-pijlers kwaliteit, meerwaarde en relevantie zorgen ervoor dat zowel de exposanten als de bezoekers van de evenementen krijgen wat zij verwachten. De lat ligt hoog, ook voor de partners die OGZ ondersteunen. Daarom zijn wij vereerd dat OGZ NextBI als vaste datapartner inzet.
De organisatie van de Webwinkel Vakdagen, de belangrijkste e-commerce vakbeurs in de Benelux, ligt in handen van OGZ. Hoe kan deze vakbeurs zo succesvol blijven en nog verder groeien? Data, Datamanagement en Data analyse bieden antwoord.

Hoe gaat de gezamenlijke aanpak van OGZ en NextBI in zijn werk?

OGZ beschikt over een eigen klantenbestand. NextBI matcht het klantenbestand met haar complete database en kan zo de records actualiseren en verrijken met ontbrekende adresgegevens, de kenmerken failliet en vervallen, branchecodes en werknemersklassen.
Op het bestand is vervolgens een analyse uitgevoerd om in kaart te brengen wat voor organisaties in de doelgroep van de vakbeurs vallen. Organisaties met dezelfde kenmerken qua branche, grootte etc, zijn juist interessante prospects om ook te benaderen. Op basis hiervan is een prospectbestand voorgesteld (bedrijven en contactpersonen) dat relevant is voor OGZ. De nieuwe data is vanzelfsprekend ontdubbeld met de klantdata van OGZ.
Ruim 270 e-commerce leveranciers presenteerden zich aan ruim 12.500 e-commerce professionals die de beurs bezochten tijdens de 12e editie in januari 2018. Met dit aantal bezoekers tijdens de beurs in 2018 zet de stijgende lijn nog altijd voort. Onder andere data en dataoplossingen dragen bij aan het succes van OGZ.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01