Rendement zoekt de juiste kenmerken en actuele gegevens

Met een geschikte referentiedatabase creërt Rendement Uitgeverij inzicht in haar volledige markt

Rendement Uitgeverij is een multimediale uitgever van vakinformatie. Met meer dan 60 medewerkers verzorgt zij producten en diensten op tien verschillende vakgebieden, van personeelszaken tot financiën, van salarisadministratie tot arbo. Al meer dan 20 jaar maakt zij vakbladen, boeken, online content zoals naslagwerken en tools, nieuwsbrieven en opleidingen & congressen voor professionals. Inmiddels informeert zij tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied.

 

“De ideale doelgroep selecteer je met de juiste kenmerken”

Rendement Uitgeverij is op zoek naar een geschikte referentiedatabase om inzicht te creëren in haar volledige markt. Dit helpt haar bij het optimaal kunnen bedienen van haar klanten en om nog beter de juiste doelgroepen te kunnen bereiken. Zij is hierbij op zoek naar specifieke kenmerken van bedrijven die voor haar relevant zijn bij het selecteren van de meest ideale doelgroep. Bovendien hecht Rendement Uitgeverij veel waarde aan de volledigheid en actualiteit van de gegevens. Op basis hiervan gaat zij de samenwerking met NextBI aan.

Een compleet klantbeeld voor Rendement Uitgeverij

NextBI zet periodiek een update van ruim 3,4 miljoen bedrijven klaar voor Rendement Uitgeverij. Op basis hiervan ontstaat er een compleet klantbeeld voor Rendement. De data wordt ingezet voor analyses die Rendement helpen om de meest kansrijke sectoren te bepalen voor groei. Rendement kan nu de juiste datasets met prospects samenstellen voor succesvolle acquisitie. Bovendien gebruikt Rendement Uitgeverij de data voor alle interne systemen zodat zij voor lopende campagnes, actuele data kan inzetten.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01