Skip to main content

Zakelijke adressen kopen

Zakelijke adressen kopen voor de leadgeneratie is de basis voor succesvolle sales- en marketingactiviteiten. Hiermee worden actuele zakelijke adressenbestanden en informatie gevormd. Met NextBI heb je toegang tot alle B2B-data in heel Europa. Ontvang vrijblijvend een offerte om bedrijfsadressen te kopen van jouw meest kansrijke prospects of stel zelf je bestand met bedrijfsadressen samen in de webshop.

Zakelijke adressen kopen, verhoogt effectief je omzet met kansrijke nieuwe klanten

De adressenbestanden die je inzet voor jouw directe marketingcampagne, marktonderzoek of acquisitie, bepalen voor een groot deel het succes dat je gaat behalen. Met NextBI heb je toegang tot de meest kansrijke zakelijke adressen om te kopen voor leadgeneratie. Deze prospects selecteren wij specifiek binnen de totale B2B-database. Ook wanneer je nog geen duidelijke doelgroep voor ogen hebt, ontdekken we samen wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn. Ons ervaren team neemt jouw sales- en marketingdoelstellingen hierbij altijd als uitgangspunt. Met de verrijking van jouw data door de juiste bedrijfsadressen en gegevens van je ideale doelgroep bereik je gegarandeerd groei en succes met je onderneming.

Hulp nodig bij het bepalen van je ideale doelgroep of het kopen van B2B adressen? Neem contact op

Zelf online bedrijfsadressen selecteren en kopen?

Wil je online toegang kopen tot de meest uitgebreide en actuele zakelijke adressen van Nederland om zelf je de adressenlijst van je doelgroep te downloaden? Op Mijndoelgroep.nl stel je zelf je bestand met bedrijfsadressen samen met behulp van een breed scala aan selectiemogelijkheden. Hiermee ervaar je de volgende voordelen:

 • Vrijblijvend tellen van bedrijven binnen je specifieke doelgroep
 • Geen vaste kosten en geen minimumorderbedrag van €750,-
 • Naar hartenlust kenmerken toevoegen of juist weer weghalen
 • Geef aan welke marketingkenmerken je wilt ontvangen en maak je bestand zo specifiek als je zelf wilt. Door deze zakelijke adressen bij ons te kopen, zorg je voor een toename in leadgeneratie.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Wil je gebruik maken van het scala aan mogelijkheden dat ons bedrijf jou biedt in het kopen van zakelijke adressen die gebruikt kunnen worden voor leadgeneratie? Benader dan onze professionals via +31 (0)88 028 38 00 of vul ons offerteformulier in. Wij stellen graag een offerte voor jouw bedrijf op.

  Zakelijke adressenbestanden

  Een greep uit de oplossingen

  Data analyse

  Inzicht in je huidige en potentiële markt leveren je waardevolle conclusies op waarmee je gericht en effectief winst kunt behalen.

  Direct marketing

  Alleen met relevante en up-to-date informatie over je klanten en prospects creëer je ongekende meerwaarde.

  CRM data

  Met een unieke API voeg je klanten en relevante gegevens op jouw verzoek snel en foutloos toe aan je CRM systeem.

  Lead online

  Een prospectlijst samengesteld op basis van keywords, verzameld binnen alle ongestructureerde data die online beschikbaar is.

  Startbaan 6
  1185 XR Amstelveen

  KvK nummer: 20078697
  IBAN: NL98RABO0305995170
  BIC: RABONL2U
  BTW nummer: NL0094.75.898.B01