Skip to main content

Data verrijken

Bij NextBI werken wij hard om jouw data te verrijken met belangrijke gegevens van potentiële klanten. Bij ons vind je innovatieve oplossingen waarmee wij gegevens verifiëren, aanpassen en uitbreiden. Dit alles doen wij om een zo compleet mogelijke database voor jou te realiseren. Je koopt bij ons volledige pakketten die je online raadpleegt of stelt een volledig eigen database op.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Door data te verrijken houd je jouw database up-to-date

Data driven marketing is tegenwoordig de bouwsteen van bedrijfsvoering. Continu wordt er data gecreëerd en verzameld. In deze steeds veranderende wereld is er ook steeds meer kans op het hebben van foutieve data. Door met regelmaat je data te verrijken wordt jouw actuele database weer up-to-date gebracht met de laatste gegevens die er zijn. Daarnaast zorgt het verrijken van data ervoor dat jouw klant- en adressenbestanden groter en uitgebreider worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer personalisatie mogelijk is, waardoor de kans op conversie groter wordt. Wanneer je meer potentiële klanten in beeld wilt brengen, is het ook mogelijk om zakelijke leads te kopen.

Data driven

Schakel ons in voor de verrijking van jouw database

Voorkom dat jouw belbestanden verouderd raken en schakel de services van NextBI in. De medewerkers van ons bedrijf zoeken graag samen naar een passende oplossing voor het verrijken van data die jouw bedrijf nodig heeft. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00 om al onze mogelijkheden te bespreken.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?