Skip to main content

Zakelijke leads kopen

Zakelijke leads kopen bij NextBI zorgt ervoor dat jij als bedrijf tal van gegevens krijgt van bedrijven die passen in door jou bepaalde criteria. Deze gegevens zet jij vervolgens in om een eventuele salespitch of andere marketingstrategie op aan te kunnen passen. Hiermee wordt het benaderen van potentiële klanten persoonlijker en efficiënter.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Benader potentiële klanten door zakelijke leads te kopen

In de huidige wereld zijn steeds meer processen datagedreven. Data kunnen nuttig gebruikt worden wanneer je weet hoe je dat moet doen. Zo worden ze ook opgeslagen wanneer iemand belangstelling heeft getoond voor een bedrijf, maar nog niet tot conversie overgegaan is. Dit wordt gezien als een lead. Dergelijke zakelijke leads kun je verrijken met extra gegevens bij NextBI. Hiermee krijg je de beschikking over een leadlijst waar allerlei potentiële klanten op staan die een duwtje in de rug nodig hebben om tot conversie over te gaan. Met de verzamelde gegevens is dit duwtje op een persoonlijke wijze te geven. Hier ervaar jij als bedrijf de voordelen van, maar natuurlijk ook de klant die nu jouw product of dienst afneemt. Het kopen van zakelijke leads is een van de manieren om data te verrijken binnen jouw bedrijf.

Data driven

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00 of vraag direct online een offerte aan voor het kopen van zakelijke leads. Dit is ook mogelijk voor het optimaliseren of aanvullen van jouw belbestanden. Benader ons voor al jouw vraagstukken rondom het verkrijgen en optimaliseren van data.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?