Skip to main content

Belbestanden

Met de belbestanden van NextBI ben je ervan verzekerd altijd de meest actuele gegevens te hebben. Het up-to-date hebben van deze bestanden zorgt ervoor dat je de juiste gegevens bij de juiste klant hebt. Hiermee blijft het mogelijk een klant te bereiken wanneer deze bepaalde gegevens veranderd heeft.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Volledige belbestanden zijn van belang voor jouw bedrijfsvoering

“Een beller is sneller” is een veelgebruikte uitspraak. Om op de meest efficiënte manier (potentiële) klanten telefonisch te kunnen bereiken, is het van belang om volledige belbestanden te hebben. Het optimaliseren van deze belbestanden en overige adressenbestanden is een van onze kerntaken als bedrijf. Je benadert ons niet alleen voor het optimaliseren van deze belbestanden. Het is ook mogelijk bij ons zakelijke belbestanden te kopen om hiermee een nieuwe klantgroep aan te boren.

Data driven

Houd jouw database met belgegevens up-to-date

Binnen de zoektocht naar nieuwe klanten of prospects wil je vertrouwen op correcte belbestanden. Hierdoor is het telefonisch bereiken van deze bedrijven namelijk een stuk efficiënter. NextBI gebruikt specifieke dataverrijking om jouw bestanden te optimaliseren. Daarnaast biedt ons bedrijf de mogelijkheid om tal van gegevens te kopen om hiermee jouw leads te vergroten. Neem contact met onze medewerkers op via +31 (0)88 028 38 00 om alle mogelijkheden te bespreken.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?