Skip to main content

Updaten & verrijken B2B data

Met de juiste informatie en kenmerken kun je gericht je doelgroep benaderen. Zijn alle gegevens die jij nodig hebt, in je databestand aanwezig en actueel? NextBI biedt de mogelijkheid om je B2B data te updaten of te verrijken met relevante kenmerken en marketinginformatie.

Verhoog je rendement door data update en dataverrijking

Door waardevolle kenmerken toe te laten voegen aan je prospect- en klantenbestand, kun je beter inschatten hoe kansrijk bepaalde doelgroepen zijn en kun je beter segmenteren. Door hier met je communicatie op in te spelen, haal je meer rendement uit je sales- en marketingacties; je spreekt je doelgroep correct aan en je aanbod is op hun behoeften en interesses afgestemd.

NextBI zorgt er ook voor dat de bedrijfsinformatie en de kenmerken in je bestanden up-to-date zijn en blijven. Laat je je klantenbestand opschonen dan voorkom je onnodige kosten door verouderde informatie. Maar ook fouten in je bestanden worden gedetecteerd en opgelost. Denk hierbij aan de schrijfwijzen van bedrijfsnamen en adressen.

Jaarlijks muteert zo’n 30% van de gegevens in je prospect- of klantenbestand.

De voordelen van Updaten en verrijken

Data is niet tastbaar en slechte data is niet direct te herkennen. Daarentegen is het belang van kwalitatief goede data een bewezen feit. Door data te updaten en verrijken, worden gerichte sales- en marketingacties, een sterkere klantbinding, en betrouwbaar inzicht in marktkansen mogelijk. Data levert dus winst op en biedt toegevoegde waarde op lange termijn.
  • Met de juiste informatie worden campagnes gerichter en stijgt de ROI aanzienlijk
  • De toegang tot online data maakt het mogelijk om ieder gewenst kenmerk toe te voegen
  • Extra kenmerken van je klanten maakt een goede look-a-like analyse mogelijk
  • Actuele data leveren betrouwbare inzichten in marktkansen op
Maak je zakelijke adressenbestanden waardevoller

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor Updaten en verrijken?

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?