Skip to main content

Online kansrijke prospects met Lead online

Met Lead online vind je online kansrijke prospects op basis van keywords, verzameld binnen alle ongestructureerde data die online beschikbaar is.

Kansrijke prospects op basis van keywords

Online prospects vinden? Met Lead online stellen we een prospectlijst samen op basis van keywords en synoniemen van deze keywords. De keywords bepaal je helemaal zelf. De techniek van Lead online verzameld deze keywords en synoniemen binnen alle ongestructureerde data die online beschikbaar is. De hits kunnen naast websites, webshops en social media bovendien worden uitgebreid met een zoekopdracht in het volledige aanbod van HTML, CSS en JavaScript. We zoeken hiermee binnen de onderliggende technologie en code van websites met behulp van een TAG die een bepaald zoekwoord bevat. Alles is dus mogelijk om te zoeken naar precies de informatie die voor jou van meerwaarde is om een prospectlijst met kansrijke nieuwe klanten samen te stellen.

Lijkt Lead online je interessant voor jouw organisatie? Neem contact op

Hoe werkt Lead online?

De eerste stap bij online prospects vinden met Lead online, is het bepalen van het belangrijkste keyword of meerdere keywords en eventueel synoniemen van deze keywords. De keywords dienen als input voor de online zoekopdracht op het wereldwijde web. Het zoeken van de keywords in de content en social media kanalen is een volledig geautomatiseerd proces. Het doel van Lead online is dat je in contact kunt komen met kansrijke nieuwe klanten. Kansrijk omdat je op basis van een bepaald keyword dat de prospect online gebruikt, weet dat de prospect interesse zal hebben in jouw product of dienst. De gevonden gegevens vanuit de hits worden tenslotte gekoppeld aan de actuele database van NextBI om overige relevante gegevens toe te voegen zodat je de dataset direct kunt inzetten voor o.a. sales- en marketingcampagnes.

Nieuwsgierig naar hoe dit er in de praktijk uitzien? Bekijk onze voorbeelden

Online prospects vinden op basis van keywords

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met Lead online?

lead online

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?