Skip to main content

Boost je omzet met Lead online

Met Lead online voeg je op een rechtmatige manier precies de waarde toe aan prospect- en klantdata waarmee je het verschil gaat maken. Zo wordt ook ongestructureerde data die online beschikbaar is, gestructureerd en inzetbaar voor jou.

Maak het verschil met Lead online

Als expert in B2B data weten wij alles over het gerechtmatigd en succesvol inzetten van bedrijfsinformatie. Wij hebben een eigen bedrijvendatabase met 3,6 miljoen bedrijven, rechtspersonen en organisaties die volgens het handelsregister actief deelnemen aan het economisch verkeer in Nederland. Deze database vormt een betrouwbaar uitgangspunt voor het online verzamelen van extra informatie om data verder te kwalificeren. Bovendien zetten wij online data alleen in voor het detecteren van bepaalde zoekwoorden. De database bevat reeds uiteenlopende kenmerken waarvoor o.a. het handelsregister en BAG gegevens belangrijke bronnen zijn. Met Lead online kan net even een stap extra gezet worden om relevante informatie over jouw klanten en prospects te vergaren, die in jouw marketing- of salesproces het verschil gaan maken!

Lijkt Lead online je interessant voor jouw organisatie? Neem contact op

Verdubbel je succes met Lead online

Lead online kan op twee manieren worden ingezet

1. Online op zoek naar relevante keywords

Denk aan prospects die op hun website een onderwerp noemen waarmee jij het kaf van het koren kunt scheiden. Met Lead online creëren we een prospectlijst of verrijken we jouw klantendatabase op basis van keywords en synoniemen van deze keywords. De keywords bepaal je helemaal zelf. We gebruiken hiervoor websites, webshops en social media. Dit kan worden uitgebreid met een zoekopdracht in het volledige aanbod van HTML, CSS en JavaScript. Wat is in jouw proces belangrijk om te weten over je prospects?

2. Online ontdekken van expliciete events

Is een specifiek event bepalend voor het succes in jouw marketing of salesproces, dan is Lead online zeker iets voor jou. Online aankondigingen van prospects over bijvoorbeeld een verhuizing, beursdeelname of certificering kunnen voor Lead online als trigger worden ingezet. Zo kun je maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks een behapbaar deel van jouw markt aangereikt krijgen dat op dit moment bovengemiddeld relevant is voor succesvolle acquisitie. Denk je eens in wat dit betekent voor je ROI!

Nieuwsgierig naar hoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk onze voorbeelden

Online prospects vinden op basis van keywords

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met Lead online?

1

Input Lead online bepalen

Welk event of welke keywords zijn kenmerkend voor jouw ideale prospect?
2

Monitoren van jouw doelgroep

De data binnen jouw doelgroep worden actief bewaakt waarbij de online kanalen dagelijks worden gemonitord.
3

Direct interessante leads in handen

De bedrijven waarbij online de trigger wordt geactiveerd of de keywords voorkomen, vormen jouw meest kansrijke leads.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?