Relevante communicatie levert OCCO meer omzet

Over OCCO

OCCO is een DesignTech-startup, in 2016 opgericht in Estland, met als missie de wereld van interieurontwerp te digitaliseren. “Onze klantgerichte AI-technologie maakt het voor interieurontwerpers gemakkelijk om geschikte producten te vinden en projecten effectief te beheren via één enkel platform.” OCCO begon als projectverkoopbedrijf en werkte nauw samen met architecten, vastgoedontwikkelaars en B2B-klanten. De inzichten uit deze inrichtingsprojecten inspireerden de oprichters van OCCO om een digitale oplossing te creëren om het interieurontwerpproces voor alle professionals te verbeteren. Vandaag de dag helpt het digitale platform van OCCO al honderden interieurarchitecten bij hun dagelijkse werk en bespaart het hen uren kostbare tijd.

Zowel nationaal als internationaal

OCCO biedt een kant-en-klare inrichtingsservice en creëert betekenisvolle en inspirerende ruimtes voor haar klanten. Zij heeft internationaal al meer dan 300 succesvolle projecten uitgevoerd, variërend van kantoorgebouwen, hotels en restaurants tot gezondheidscentra. Klanten van OCCO zijn B2B organisaties, zowel nationaal als internationaal. Dit maakt NextBI de geschikte partner voor prospectgegevens. Bovendien biedt NextBI OCCO een manier waarop zeer kansrijke prospects geselecteerd kunnen worden. Deze goed gekozen prospects leveren OCCO meer omzet op.

Relevante communicatie met Lead online

Samen met NextBI heeft OCCO haar lead flow gedigitaliseerd. Met Lead online heeft OCCO de manier gevonden om relevant en interessant te zijn binnen haar doelgroep. Zij vindt met Lead online namelijk kansrijke prospects op basis van keywords of events, verzameld binnen alle ongestructureerde data die online beschikbaar is. Belangrijke events voor OCCO zijn bijvoorbeeld aangekondigde verhuizingen. De conversie die OCCO verwezenlijkt m.b.v. Lead online is vele malen hoger dan met de gebruikelijke cold calling campagnes.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01