Skip to main content

Speciale doelgroep adressen

Ben je voor acquisitiedoeleinden of sales- en marketingcampagnes op zoek naar speciale doelgroep adressen? Organisaties die aan specifieke kenmerken voldoen zoals een ISO-certificering of bedrijven die een milieumanagement hanteren. Niets is onmogelijk met de NextBI Data Specials.

Boost je omzet met speciale doelgroep adressen

NextBI gaat als expert in B2B data een stap verder dan andere aanbieders in haar branche. Alles draait immers om het succesvol inzetten van bedrijfsinformatie. Met een verfijnde doelgroepselectie zijn de resultaten van je acquisitie of campagne aanzienlijk beter terwijl de kosten lager zijn. Middels haar eigen bedrijvendatabase met 3,6 miljoen bedrijven, rechtspersonen en organisaties die volgens het handelsregister actief deelnemen aan het economisch verkeer in Nederland, verzamelt NextBI online informatie om Data Specials te creëren. Met behulp van deze methode, Lead online genaamd, stelt NextBI het adressenbestand samen waarmee jij het verschil gaat maken!
Een greep uit de Data Specials

  • Organisaties met milieumanagement die duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben
  • Organisaties met ISO 22000-certificering die voedselveiligheid voorop hebben staan
  • Organisaties met ISO 45001-certificering, gericht op arbeidsveiligheid en gezondheid
  • ISO 27001 gecertificeerde organisaties waarbij ook zoektermen als NEN7510, CIS Controls, DNB, ISMS en cybersecurity een rol kunnen spelen
  • Nederlandse FinTech bedrijven

Ontdek met Lead online dat het onmogelijke mogelijk wordt en laat ons weten wat je zoekt! Daag ons uit

Speciale doelgroep adressen

Selecteer je doelgroep zo specifiek mogelijk

Voldoen jouw klanten aan een specifiek kenmerk? Vermelden zij dit op hun website? Via deze weg vindt NextBI de meest interessante prospects voor jou.

Zoekwoord om  jouw ideale doelgroep te vinden

Eenvoudig een up to date prospectbestand

Actuele en complete gegevens van je doelgroep

Directe koppeling mogelijk met je CRM-systeem

Specificaties Data Specials

Bedrijven met een bepaalde certificering, een specifieke kernwaarde of kenmerkende eigenschap, kunnen een interessante doelgroep voor je vormen. Van deze bedrijven weet je dat ze behoefte hebben aan jouw product of dienst. Op basis van een woord of een combinatie van meerdere woorden kan NextBI deze bedrijven online voor je ontdekken. Met de NextBI bedrijvendatabase als uitgangspunt, ben je verzekerd van actuele en correcte informatie. Door het toepassen van de Lead online methode wordt een bestand met interessante prospects voor je gegenereerd. Een doelgroepselectie op maat waarmee je heel gericht nieuwe klanten kunt winnen.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?