Skip to main content

Internationale adressen van bedrijven

Zet je Nederlandse B2B data in voor campagnes, analyses of Business intelligence? Dat kan ook internationaal! Met hoogstaande internationale adressen worden data oplossingen tevens voor andere landen gecreëerd.

Succesvol zakendoen in het buitenland

Heb je een internationaal opererende organisatie of wil je weten hoe groot je markt in het buitenland is? Maak gebruik van de internationale expertise en samenwerkingsverbanden van NextBI. Met internationale adressen bieden wij maatwerk oplossingen voor jouw organisatie om inzicht en groei binnen en buiten Europa mogelijk te maken. Gerichte oplossingen en verbeteringen voor alle lagen binnen je organisatie, ook internationaal!
NextBI is lid van Lists4Europe, een Europees samenwerkingsverband van bedrijven die zowel consumenten- als B2B data leveren voor marketingdoeleinden. De bedrijven in deze samenwerking houden zich al minimaal 20 jaar bezig met de levering van marketingdata, elk in hun eigen land. Door gebruik te maken van elkaars kennis zijn de deelnemende bedrijven steeds beter in staat hun klanten op internationaal gebied te servicen met kwalitatief uitstekende bestanden en diensten.

Is jouw organisatie klaar voor internationaal succes?

NextBI werkt uitsluitend met complete en actuele internationale adressen binnen Europa en daarbuiten. Alleen dan leveren analyses betrouwbare inzichten en efficiënte oplossingen op en ga je je internationale marketingdoelen ruimschoots halen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Internationale adressen om wereldwijd je doelen te realiseren

Oplossingen met internationale B2B data

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Data biedt oneindig veel mogelijkheden om waarde toe te voegen aan je organisatie. Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API, B2B trends, Bedrijvenzoeker of een oplossing op maat.

International Targeting

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?