Skip to main content

Internationale adressenbestanden kopen

NextBI biedt toegang tot bedrijfsgegevens van organisaties in heel Europa. Met hoogstaande internationale bedrijfsadressen worden data-oplossingen ook voor andere landen inzetbaar. Het kopen van deze internationale adressen doe je vanuit onze uitgebreide database.

Adressenbestanden kopen is een goede stap om internationaal te gaan

Heb je een internationaal opererende organisatie of wil je weten hoe groot je markt in het buitenland is? Maak gebruik van de internationale expertise en samenwerkingsverbanden van NextBI. Met internationale bedrijfsadressen bieden wij maatwerkoplossingen voor jouw organisatie. Met het kopen van deze internationale adressen kun je inzicht en groei binnen en op verzoek ook buiten Europa mogelijk te maken. Gerichte oplossingen en verbeteringen voor alle lagen binnen je organisatie zowel nationaal als internationaal, realiseer je door adressenbestanden en contactgegevens van bedrijven te kopen.

Wij zijn aangesloten bij Lists4Europe

Lists4Europe is een Europees samenwerkingsverband van bedrijven die zowel consumenten- als B2B-data leveren voor marketingdoeleinden. De bedrijven in deze samenwerking houden zich al minimaal twintig jaar bezig met de levering van marketingdata, elk in hun eigen land. Hierdoor bieden wij jou de mogelijkheid om volledige adressenbestanden te kopen van internationaal opererende landen. Met deze gegevens is het mogelijk om jouw bedrijfsgegevens te verrijken. Ieders kennis wordt ingezet om de meest accurate internationale bedrijfsadressen te verzamelen. Bij het kopen van deze internationale adressen, ben je dus verzekerd van nauwkeurige data.

Maak met onze hulp jouw organisatie klaar voor internationaal succes

Ben jij in de markt voor het kopen van adressenbestanden die jou internationaal verder gaan helpen? Neem dan telefonisch contact met ons bedrijf op via +31 (0)88 028 38 00. Wij werken uitsluitend met complete en actuele internationale bedrijfsadressen binnen Europa en eventueel daarbuiten om jouw data te verrijken. Alleen door het kopen van deze internationale adressen leveren analyses betrouwbare inzichten en efficiënte oplossingen op en ga je je internationale marketingdoelen ruimschoots halen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Internationale adressen om wereldwijd je doelen te realiseren

Oplossingen met internationale B2B data

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Data biedt oneindig veel mogelijkheden om waarde toe te voegen aan je organisatie. Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API, B2B trends, Bedrijvenzoeker of een oplossing op maat.

International Targeting

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?