Skip to main content

Adressen Duitsland

Heb je plannen om je producten of diensten aan te bieden aan onze Oosterburen? Slim want Duitsland heeft de grootste bevolking en economie van Europa. Duitsland is dan ook de belangrijkste handelspartner van Nederland. Wat houdt je nog tegen om de grens over te steken met B2B adressen in Duitsland?

Succesvol zakendoen in Duitsland

Op basis van je doelgroepomschrijving kunnen we een telling voor je maken en heb je snel inzicht in je Duitse marktpotentieel. Heb je een klantenbestand met Nederlandse bedrijfsgegevens, dan kunnen we ook op basis hiervan een bestand met look-a-likes in Duitsland samenstellen. NextBI zoekt voor jou de beste manier om in contact te komen met kansrijke potentiële Duitse klanten.
De zakencultuur in Duitsland is formeler dan in Nederland. Etiquette is belangrijk en tutoyeren uit den boze. Bovendien is in het zakendoen de voertaal voornamelijk Duits en niet Engels. Dit geldt vooral bij het traditionele midden- en kleinbedrijf. Maak je gebruik van de Duitse B2B database van NextBI voor je CRM data, een API of analyses, dan werk je met actuele en complete data voor de meest betrouwbare resultaten.

4,605,000

Bedrijven in Duitsland

5,542,000

Namen van contactpersonen

3,549,000

Telefoonnummers
Duitse B2B adressenbestanden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in Duitsland?

Groei met je onderneming, ook internationaal

Ook voor Duitsland geldt dat NextBI je inzicht biedt in je marktpotentieel. Alle maatwerk oplossingen van NextBI die je bedrijfsprocessen succesvoller maken, zijn ook toe te passen met Duitse data. Door over de juiste data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API. Handig voor je klanten bij het invullen van webformulieren en voor CRM- of ERP-omgevingen binnen je organisatie. Ook ideaal bij een Update Service.

Andere landen

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?