Skip to main content

Het verrijken van bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens verrijken is van essentieel belang voor bedrijven die zich willen vestigen op de markt of hun positie willen versterken. Het is namelijk belangrijk om alle gegevens die je hebt van (potentiële) klanten up-to-date te hebben. Hierdoor zijn deze partijen sneller en efficiënter te benaderen en creëer je daarnaast een geheel profiel waardoor persoonlijker contact mogelijk is.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Hoe kun je bedrijfsgegevens verrijken?

Een manier voor het verrijken van bedrijfsgegevens waar wij van NextBI jou graag bij ondersteunen, is het kopen van zakelijke contactgegevens. Deze gegevens zijn afkomstig uit onze grote nationale en internationale database waarin wij de gegevens van vele bedrijven actueel houden. Denk je erover om meer klanten in Nederland te werven? Dan is het slim om Nederlandse bedrijfsgegevens te kopen. Een voorbeeld van gegevens die je bij ons koopt om jouw data te verrijken zijn adressenbestanden.

Data driven

Kies voor een geoptimaliseerd klantenbestand

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van bedrijfsgegevens om jouw database te verrijken. Hiermee is het mogelijk jouw klantenbestand volledig te optimaliseren. Hiermee wordt het werken met die gegevens efficiënter gemaakt. Met het verrijken van data zorg je voor een stevigere uitgangspositie ten aanzien van jouw marketingdoelstellingen. Wil je meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?