Het kopen van zakelijke contactgegevens

Zakelijke contactgegevens kopen is een effectieve manier om jouw bedrijf te laten groeien. Het hebben van een database met deze gegevens is onmisbaar wanneer je een bedrijf wilt starten of verder wilt laten groeien. Is jouw huidige netwerk ontoereikend? Overweeg dan om meer contactgegevens te kopen bij NextBI.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Bereik prospects door zakelijke contactgegevens te kopen

Het kopen van zakelijke contactgegevens bespaart jou als bedrijf ontzettend veel tijd omdat je niet meer alle gegevens zelf hoeft te verzamelen. Wel is het belangrijk dat je kritisch bent op waar je deze gegevens koopt. Bij NextBI ben je ervan verzekerd gedegen en betrouwbare gegevens te kopen. Zakelijke contactgegevens die je bij ons kunt kopen, zijn onder andere:

Wij beschikken over een grote database met daarin de meest actuele bedrijfsgegevens. Naast bovenstaande gegevens, is het kopen van belbestanden ook mogelijk. Deze gegevens zijn allemaal verzameld volgens de bestaande wetgevingen ten aanzien van telemarketing en direct mailings.

Data driven

Vraag een offerte aan om jouw klantenbestand uit te breiden

Het inkopen van al deze gegevens en daarmee het aanvullen en optimaliseren van jouw database houdt in dat je jouw data verrijkt. Dat is een cruciale stap binnen het opstarten van een succesvolle marketingstrategie. Zonder gedegen en betrouwbare data is het namelijk ontzettend moeilijk om potentiële klanten op een efficiënte manier over de streep te trekken. Bespaar jezelf veel tijd en moeite en overweeg het kopen van zakelijke contactgegevens. Bel ons via +31 (0)88 028 38 00 of vul het offerteformulier in.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01