Skip to main content

Zakelijke bedrijfsgegevens kopen

Wil jij zakelijke bedrijfsgegevens kopen zodat je deze gegevens effectief in kunt zetten binnen marketing- en salescampagnes? Benader dan NextBI. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleveren van dergelijke B2B-gegevens en het optimaliseren van jouw databases. Hiermee benader jij potentiële klanten op een efficiëntere en persoonlijkere wijze.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Wat brengt zakelijke bedrijfsgegevens kopen met zich mee?

NextBI heeft een groot bestand aan zakelijke bedrijfsgegevens die je als ondernemer kunt kopen om jouw database mee aan te vullen. Deze zakelijke gegevens kopen gebeurt aan de hand van een gesprek dat wordt gevoerd met een van onze ervaren medewerkers. We bespreken jouw sales- en marketingdoelstellingen en op basis daarvan wordt de ideale doelgroep aangemerkt. Met het verrijken van data van deze doelgroep, vergroot je jouw bestand van potentiële klanten. Er zijn diverse zakelijke bedrijfsgegevens die je bij ons kunt kopen, waaronder:

Het kopen van deze zakelijke gegevens helpt je om actieve stappen te zetten in jouw marketingdoelstellingen.

Data driven

Leg jouw vraagstukken rondom zakelijke data bij ons voor

Is het jou nog niet duidelijk op welke manier wij jouw bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00. Kom zo meer te weten over ons en welke producten of diensten waardevol zijn voor jouw bedrijfsvoering. Overweeg je om zakelijke bedrijfsgegevens te kopen maar vraag je je af op welke manier je deze gegevens het beste in kan zetten? Vraag dan om advies aan een van onze specialisten.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?