Het kopen van zakelijke belbestanden

Wanneer je overweegt om zakelijke belbestanden te kopen is het van belang dat je dit doet bij een bedrijf waar je de meest actuele en betrouwbare gegevens krijgt. NextBI is zo’n bedrijf. Je vindt bij ons de gewenste expertise op het gebied van data en het toepassen van deze data in marketingstrategieën.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Je kunt je database vergroten door zakelijke belbestanden te kopen

Telefonische bereikbaarheid is een essentieel onderdeel van een marketingstrategie. Het is immers zo dat persoonlijk contact potentiële klanten over de streep kan trekken. Niets is vervelender dan wanneer je in jouw belbestanden geen prospects meer hebt om te bellen of je een prospect wilt bellen maar het telefoonnummer is onjuist. Met het kopen van zakelijke belbestanden verrijk je jouw data en zorg je daarnaast dat de gegevens die je hebt up-to-date zijn en blijven.

Data driven

Ervaar de uiteenlopende diensten die wij jou bieden

Wil je de aangekochte bedrijfsgegevens uitwisselen middels API? Daar helpen de experts van NextBI je graag verder mee. Naast het kopen van zakelijke belbestanden en overige zakelijke bedrijfsgegevens, vind je bij ons ook aanvullende services en advisering ten aanzien van het gebruik van deze gegevens. Betrek ons bedrijf als partner van jouw bedrijf via +31 (0)88 028 38 00 en zorg ervoor dat jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk zijn doelstellingen behaalt.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01