Skip to main content

Bedrijfsgegevens in een API

Door bedrijfsgegevens in een API (application programming interface) te plaatsen, is het mogelijk om consistent en snel nieuwe klanten door te voeren. Met de API voor data van NextBI is het mogelijk om op afstand een beroep te doen op onze bedrijvendatabase. Daarnaast biedt het jou de mogelijkheid om veranderingen in bedrijfsgegevens vlekkeloos door te voeren.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Met bedrijfsgegevens in een API heb je altijd alles bij de hand

Bedrijfsgegevens zijn toegankelijker dan ooit door verwerking in een API. Hiermee wordt een directe verbinding tot stand gebracht tussen jouw systemen en de database van NextBI. Met de API heb je overal toegang tot de benodigde bedrijfsgegevens. Heb je na het kopen van zakelijke leads nieuwe klanten gekregen? Het ingeven van nieuwe gegevens of aanpassen van verouderde gegevens is ontzettend eenvoudig. Het is daarbij ook mogelijk om het verrijken van jouw data te laten uitvoeren door de API.

Data driven

Informeer naar de mogelijkheden van API voor jou

Door de API heb je toegang tot uiteenlopende bedrijfsgegevens uit de database. Het enige wat nog rest is dat je een goede marketingstrategie hebt om deze gegevens tot het beste resultaat te laten leiden. Heb je vragen over alle mogelijkheden van onze databases in combinatie met jouw systemen? Neem contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?