Skip to main content

Een database kopen

Een database kopen is een snelle en relatief eenvoudige manier om aan gegevens te komen van potentiële klanten voor jouw bedrijf. Deze database kan zo uitgebreid zijn als jij wilt. Denk hierbij aan een smalle database met alleen bedrijven die aan bepaalde zoekcriteria voldoen, maar ook aan algemenere databases wanneer je jouw product breed onder de aandacht wilt brengen. Het is allemaal mogelijk bij NextBI.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Waarom is het verstandig om een database te kopen?

Wanneer jouw bedrijf pas is opgericht of nog niet zo succesvol is als je had gehoopt, ligt dit mogelijk aan je marketingstrategie. Lopen er voldoende zakelijke leads die conversie teweegbrengen? Heb je jouw huidige database met gegevens van klanten al eens onder de loep genomen? De kans is groot dat jouw database toe is aan een verrijking van de data. Bij NextBI is het mogelijk om een volledige database te kopen. Hiermee is jouw database niet alleen uitgebreider, maar ook direct volledig up-to-date.

Data driven

Vergroot het bereik van jouw bedrijf met de juiste gegevens

Voor een goed lopende marketingstrategie is het essentieel dat alle bedrijfsgegevens die je gebruikt ook actueel zijn. Dit realiseer je door het kopen van een database bij ons bedrijf. Hierin worden ook internationale adressenbestanden opgenomen, indien dat gewenst is. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00 voor meer informatie of een passende offerte.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?