Skip to main content

Adressenlijst

Heb jij een adressenlijst nodig voor jouw bedrijfsvoering en wil je dit bij een gedegen bedrijf kopen? Dan is NextBI hét bedrijf om te benaderen. Wij leveren diverse diensten om ervoor te zorgen dat jij beter en efficiënter in contact komt met potentiële klanten. Je plukt de vruchten van de ervaring van onze medewerkers om je met onze diensten te helpen bij een succesvolle bedrijfsontwikkeling.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Houd jouw adressenlijst up-to-date

Met het kopen van een adressenlijst krijg je toegang tot gegevens van potentiële nieuwe klanten, maar ook van bestaande klanten. Door deze informatie toe te voegen aan uw huidige klantenbestand, geniet je de voordelen van dataverrijking. Het is niet alleen mogelijk om een adressenlijst te kopen bij NextBI. Ook voor de volgende gegevensproducten benader je ons:

Door het kopen van een adressenlijst of een van onze andere producten, leg je op een efficiënte manier contact met (nieuwe) klanten. Je maakt een selectie uit branches waarvoor jouw product of dienst handig is. Ons B2B-bestand bestaat uit bedrijven uit heel Europa.

Data driven

Vraag ons naar de mogelijkheden om je lijsten te updaten

De lijsten die je jaren geleden hebt opgesteld, zijn vaak al lang niet meer relevant. Het is dan tijd om nieuwe adressenlijsten te kopen of de huidige lijsten met nieuwe gegevens te updaten. Hiermee voorkom je dat een klant niet meer te bereiken is door jouw medewerkers, waarna er vaak langdurig gezocht moet worden naar nieuwe gegevens. Wees deze ongemakken voor en bekijk de mogelijkheden van ons bedrijf. Bel ons via +31 (0)88 028 38 00. Onze medewerkers gaan graag het gesprek met je aan.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?