Skip to main content

Het kopen van een mailinglijst

Een mailinglijst kopen bij NextBI is een effectieve manier om een basis te leggen voor jouw marketingstrategie. De lijsten die door ons aangeleverd worden, zijn altijd up-to-date en wij streven ernaar de contactgegevens accuraat te houden. Door ons te betrekken, bespaar je jezelf de tijd die het kost om deze gegevens constant te controleren.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Op welke manier draagt een mailinglijst kopen bij aan jouw strategie?

Met het kopen van een mailinglijst krijg je in één keer toegang tot een groot bestand aan contactgegevens om in te zetten voor een direct mailing. Wil je een mailinglijst of andere gegevens kopen waarbij je ervan verzekerd bent dat deze gegevens voldoen aan de geldende wet- en regelgeving? Kies dan voor NextBI. Vanuit onze grote database is het ook mogelijk om leads te kopen binnen een specifieke doelgroep. Hiermee is de kans op conversie groter. Wil je jouw campagne breder inzetten dan per e-mail? Koop dan bij ons ook complete belbestanden.

Data driven

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de door jou gewenste data

Het kopen van een mailinglijst is de eerste stap naar een succesvolle marketingstrategie die gericht is op het benaderen van potentiële klanten. Deze aankopen dragen bij aan het verrijken van de data van jouw klantbestanden. Alle informatie die jij verzamelt op basis van specifieke criteria, zorgt ervoor dat jij de benadering van jouw potentiële klanten persoonlijker in kan steken. Wil je meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?