Skip to main content

Leads kopen

Leads kopen is een manier om potentiële nieuwe klanten binnen te halen. Het inkopen van leads geeft jou een lijst met bedrijven die te benaderen zijn binnen een bepaald zoekgebied. Deze doelgroep stel jij samen met een van de professionals van NextBI op. Aan de hand daarvan worden passende leads aangeboden.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Leads kopen levert jou voordeel op

Het kopen van leads op het internet is gemakkelijk en snel te doen. Hierbij is het echter wel belangrijk dat je dit doet bij een gedegen bedrijf. NextBI is zo’n bedrijf waar je verzekerd bent van goede zakelijke leads. Het inkopen van leads bij ons bedrijf biedt jou de mogelijkheid om jouw eerder verzamelde data te verrijken met prospects waarbij conversie aannemelijk is. Alle leads die je bij ons gaat kopen zijn gecontroleerd op de huidig geldende wet- en regelgeving. Dat is nog een voordeel van leads inkopen bij ons bedrijf. Je vindt bij ons de mogelijkheid om volledige leadlijsten te kopen die voldoen aan de criteria die samen zijn opgesteld.

Data driven

Ga voor nieuwe klanten met de juiste gegevens

Het inkopen van leads is een goede stap wanneer je meer conversies wenst, maar niet weet hoe je dit realiseert. Voor het optimaliseren van leads of kopen van leads zijn wij te benaderen. Als voorkeurspartner voor B2B-dataoplossingen doen wij er alles aan om uw bedrijfsontwikkeling te ondersteunen. Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?