Skip to main content

Het kopen van leadlijsten

Overweeg je om leadlijsten te kopen? Doe dit dan bij NextBI. Wij leveren betrouwbare gegevens waarmee jouw bedrijf écht verder kan. Deze gegevens gebruik je voor het succesvol uitvoeren van marktonderzoeken en marketingstrategieën. Wij bieden jou alle dataoplossingen die nodig zijn voor een succesvolle bedrijfsontwikkeling.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Leadlijsten kopen geeft jouw marketing een nieuwe impuls

Het kopen van zakelijke leads in de vorm van leadlijsten, levert jouw bedrijf tal van nieuwe contactgegevens op van potentiële klanten. Met deze leadgegevens verrijk je de data waar jouw bedrijf de beschikking over heeft. In gesprek met de ervaren medewerkers van NextBI bepaal je de specifieke doelgroep waar je leadlijsten van wilt kopen. Vervolgens zet je deze gegevens in om nieuwe klanten op een efficiëntere wijze te benaderen.

Data driven

Neem contact met ons op voor mogelijke leads

Het betrekken van ons bedrijf als datapartner van jouw organisatie levert je vele voordelen op. Wil je de kans op conversie nog verder vergroten? Kies er dan voor om prospectdata te kopen. Hierbij is de potentiële klant al een stap verder dan bij het kopen van leadlijsten. Bespreek de mogelijkheden die wij te bieden hebben met ons door te bellen naar +31 (0)88 028 38 00. Wij helpen je graag naar de meest succesvolle campagne.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?