Prospectdata kopen

Prospectdata kopen bij NextBI houdt in dat je gegevens koopt van bedrijven die potentieel klant worden. Het is een handige manier om meer data te verzamelen van een prospect. Niet alleen heeft dit bedrijf interesse in jouw diensten of producten, maar hij behoort ook nog eens tot de door jou bepaalde doelgroep. Een echte prospect heeft daarnaast ook de financiële middelen om jouw product of dienst aan te schaffen.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Wat is het voordeel van prospectdata kopen?

Naast het kopen van zakelijke leads is het dus ook mogelijk om bij NextBI prospectdata te kopen. Het verschil tussen een prospect en lead heeft te maken met de kans op conversie. Een prospect is al een stuk verder in het aankoopbesluit dan een lead. Zo veel mogelijk data verzamelen van een prospect middels dataverrijking leidt ertoe dat je een veel persoonlijkere aanpak kunt toepassen in de marketingstrategie. Het is belangrijk om de prospectdata na het kopen in een goed CRM-systeem te bewaren. Met het verzamelen van jouw prospectdata in jouw CRM-data werk je jouw prospects efficiënter af.

Data driven

Ervaar de voordelen die meer informatie over prospects jou biedt

Het kopen van contactgegevens van bedrijven in de vorm van data biedt jou tal van mogelijkheden om nieuwe klanten te krijgen. Deze bedrijven hebben namelijk al interesse in jouw bedrijf getoond. Het kopen en verzamelen van deze prospectdata zorgt er vooral voor dat jouw marketingstrategie met meer efficiëntie uitgevoerd wordt. Je hebt immers veel en actuele gegevens van jouw prospects. Neem contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00 om jouw marketing persoonlijker te laten verlopen.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01