Skip to main content

Het kopen van contactgegevens van bedrijven

Contactgegevens kopen van bedrijven op Nederlandse bodem draagt bij aan jouw toekomstige klantenbestand. Door het kopen van contactgegevens van B2B-bedrijven vergroot je in één keer jouw klantenbestand met uiteenlopende potentiële leads of prospects. Zoek jij een betrouwbaar bedrijf voor het aanleveren van deze data en het optimaliseren van jouw database? Dan is NextBI de ideale partner voor jouw bedrijf. Wij streven ernaar om met onze diensten een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van jouw bedrijf.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Contactgegevens kopen van bedrijven helpt jouw bedrijf verder

Heb je geen tijd of zin om jouw gehele klantenbestand handmatig te updaten? Wil je tijd besparen bij het opstarten van een nieuwe marketingstrategie? Denk er dan eens over na om contactgegevens te kopen van B2B-bedrijven. Het kopen van Nederlandse bedrijfsgegevens en Nederlandse contactgegevens van Nederlandse bedrijven versterkt namelijk jouw positie in de nationale markt. Data is tegenwoordig immers het startpunt van een succesvolle campagne. Echter is het wel belangrijk dat deze data volledig up-to-date is. Afhankelijk van de door jou bepaalde doelgroep, leveren wij tal van gegevens die met regelmaat geüpdatet worden, zoals complete adressenbestanden. Hiermee heb je de beschikking tot de meest actuele data voor de verrijking van bedrijfsgegevens uit jouw klantenbestand.

Data driven

Optimaliseer jouw klantenbestand met onze data

Het kopen van contactgegevens van Nederlandse bedrijven bij NextBI geeft jouw bedrijf de kans om actuele informatie te verzamelen van B2B-bedrijven binnen jouw doelgroep. Ons bedrijf heeft een grote database opgebouwd met contactgegevens van B2B-bedrijven waar jij de toegang tot kunt kopen. Hiermee zorg je voor een verrijking van de data die jouw bedrijf tot zijn beschikking heeft. Toegang hebben tot een actuele database draagt actief bij aan de efficiëntie van jouw sales- en marketingstrategieën. Wil je meer informatie hebben over onze diensten? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?