Skip to main content

Nederlandse bedrijfsgegevens kopen

Een Nederlandse database met bedrijfsgegevens kopen bij NextBI draagt bij aan de beeldvorming van jouw zakelijke doelgroep. Wij zijn een expert in het aanbieden en organiseren van B2B-data die je gebruikt voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden. Door het kopen van een database met bedrijfsgegevens, krijg je inzicht in waar jouw klanten zich bevinden en in welke gebieden nieuwe doelgroepen aan te boren zijn.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Wij bieden de mogelijkheid om Nederlandse bedrijfsgegevens te kopen

Het hebben van een actuele database met adressenbestanden en overige gegevens is van cruciaal belang. Door een database met Nederlandse bedrijfsgegevens te kopen, vul je jouw bestaande database aan met relevante nieuwe prospects. De gegevens zijn altijd actueel en daardoor dus direct bruikbaar. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat bedrijfsgegevens vaak wijzigen. Houd hier rekening mee bij het aanmaken en onderhouden van jouw database. Naast het kopen van Nederlandse bedrijfsgegevens of een volledige database, is het ook mogelijk om internationale adressenbestanden te kopen bij NextBI. Het is niet noodzakelijk om al een doelgroep voor ogen te hebben, onze experts zoeken graag samen met jou naar kansrijke doelgroepen. Heb je wel al een doelgroep in gedachten? Dan gaan wij daar uiteraard mee aan de slag.

Data driven

Vergroot het bereik van jouw bedrijf in Nederland

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren en aanbieden van data. Hiermee heb je de mogelijkheid om een Nederlandse database met bedrijfsgegevens te kopen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van dataverrijking? Bel ons via +31 (0)88 028 38 00, dan bespreken we graag de opties met je.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?