Skip to main content

CRM-data

Het bijhouden van CRM-data is een belangrijk onderdeel voor bedrijven die willen groeien. CRM staat voor Customer Relationship Management. Met een CRM-systeem bewaar je jouw klantgegevens allemaal op één plek. Hierdoor zijn deze gegevens te allen tijde eenvoudig te raadplegen en te updaten indien nodig. De medewerkers van NextBI helpen jou graag bij het organiseren van deze data.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Wat betekent CRM-data voor jouw bedrijf?

Alle CRM-data vastleggen in een CRM-systeem zorgt er voornamelijk voor dat jij efficiënter omgaat met jouw klantgegevens. Alle benodigde gegevens zijn snel te vinden wanneer er bijvoorbeeld een vraag komt vanuit een klant. Ook wanneer er door middel van dataverrijking optimalisaties aan het klantbestand uitgevoerd moeten worden, is dit makkelijker in een dergelijk systeem. Het aanvullen van CRM-data met de B2B-gegevens die gekocht zijn gaat snel en efficiënt. Hiermee kan jouw personeel direct aan de slag met deze gegevens. De medewerkers van ons bedrijf ondersteunen jou graag op de weg naar het effectief inzetten van deze data.

Data driven

Ervaar de voordelen van

Het efficiënt gebruiken van CRM-data zorgt ervoor dat jij een beter inzicht krijgt in wie jouw klanten zijn en hoe deze het beste te benaderen zijn. Door een goed CRM-systeem is het mogelijk om data driven marketing vlekkeloos in te zetten. Vraag de ervaren medewerkers van NextBI naar de mogelijkheden die CRM jou biedt via +31 (0)88 028 38 00. Het is ook mogelijk om bestaande en nieuwe belbestanden hierin te verwerken.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?