B2B-gegevens kopen

Wanneer je B2B-gegevens gaat kopen, kan dat meerdere redenen hebben, zoals een marktonderzoek uitvoeren of een nieuw product promoten. NextBI biedt jou de mogelijkheid deze gegevens te kopen van zowel nationale als internationale bedrijven. Wij beschikken over een eigen zakelijke database waar jij jouw voordeel uit kunt halen.

โœ” Internationale database
โœ” Betrouwbare data
โœ” Actuele bedrijfsgegevens

Vergroot jouw database door B2B-gegevens te kopen

Het kopen van adressenbestanden met B2B-gegevens draagt bij aan het uitbreiden van jouw database. Moet jouw bedrijf met regelmaat marktonderzoeken uitvoeren? Dan is het verstandig om regelmatig alle gegevens bij te werken. Hetzelfde geldt wanneer je regelmatig nieuwe producten wilt promoten. Het succes van een goede sales- of marketingcampagne hangt sterk af van het aanspreken van de juiste doelgroep en daar de juiste gegevens van hebben. Om jouw bedrijfsdata te verrijken, is het kopen of ondersteunen van de volgende B2B-gegevens bij ons mogelijk:

Door het aanbieden van deze data aan bedrijven zoals dat van jou, streven wij ernaar om middels onze data onze partners te laten groeien en meer winst te realiseren. Het kopen van B2B-gegevens is een goed startpunt voor onze samenwerking hierin.

Data driven

Leg jouw vraagstukken rondom bedrijfsgegevens bij ons voor

Met het gebruik van hoogwaardige data die zowel nationaal als internationaal verzameld zijn, vind je bij ons maatwerkoplossingen voor jouw vraagstukken waar bedrijfsgegevens voor nodig zijn. Dit is mogelijk in de vorm van het kopen van B2B-gegevens, maar ook door afname van een van onze andere producten. Neem contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00 om jouw behoeften te bespreken of een offerte aan te vragen.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01