Skip to main content

B2B-leadgeneratie

B2B-leadgeneratie is een efficiënte wijze om nieuwe klanten naar jouw bedrijf of product te lokken. Alle werkzaamheden die jij als bedrijf verricht om deze nieuwe klanten te werven, vallen onder deze term. Een onderdeel daarvan is het opvragen van B2B-gegevens. Het opvragen van dergelijke gegevens doe je bij NextBI. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking en optimalisering van data van bedrijven uit binnen- en buitenland.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Kies voor de bevordering van jouw B2B-leadgeneratie

Het opvragen van B2B-gegevens zorg voor het verrijken van jouw data. Dit levert een actieve bijdrage aan de B2B-leadgeneratie. Vanuit deze leadgeneratie ontstaan er meerdere contactmogelijkheden met de potentiële klant en dus een vergrote kans op conversie. Met het opvragen van de B2B-gegevens update je ook gemakkelijk de belbestanden van jouw bedrijf. De meest actuele gegevens worden bij jou aangeleverd waarna je jouw bestanden eenvoudig update. Het is ook mogelijk om leads te kopen. Vraag een van onze medewerkers om de opties hiervoor.

Data driven

Schakel ons in voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen

Om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen is B2B-leadgeneratie ontzettend belangrijk. Neem de eerste stap hierin door het opvragen van B2B-gegevens bij NextBI. De medewerkers van ons bedrijf denken graag met je mee over de gegevens die jij wenst. Het kopen van de B2B-gegevens maken wij eenvoudig voor je door je van a tot z mee te nemen in het proces. Zet de eerste stappen in het bevorderen van jouw leadgeneratie en neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00 of vraag direct een offerte aan.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?