Skip to main content

B2B-adressen

Wanneer je als bedrijf zakendoet met andere bedrijven, spelen B2B-adressen een belangrijke rol. NextBI is ontstaan vanuit samenwerking tussen twee bedrijven, beide leveranciers van bedrijfsadressen die de krachten gebundeld hebben. De kennis en ervaring ten aanzien van het leveren van deze adressen, leeft dus voort in onze organisatie.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Wat is het belang van goed georganiseerde B2B-adressen?

B2B-adressen zijn de basis van het uitvoeren van een succesvolle marketingstrategie, mits deze gegevens allemaal up-to-date zijn. Het verrijken van de data die jouw bedrijf heeft van zijn potentiële klanten zorgt voor actuele gegevens. Met deze actuele gegevens wordt het uitvoeren van marktonderzoeken eenvoudiger en efficiënter. Dit levert ook een bijdrage aan de kans op succes van jouw B2B-e-commerce. Waar je ze ook voor wilt gebruiken; het kopen van B2B-gegevens bij NextBI, zoals volledige belbestanden, biedt jouw bedrijf meer mogelijkheden voor het uitbreiden van de klantenkring.

Data driven

Vergroot het bereik van jouw bedrijf met de juiste data

Ben je op zoek naar een betrouwbare bron van B2B-adressen? Wil jij een boost geven aan jouw B2B-leadgeneratie? Kies dan voor een samenwerking met ons bedrijf. Bekijk onze oplossingen voor het optimaliseren van al jouw bedrijfsgegevens. Met gebruik van onze uitgebreide database zorg je voor de groei van jouw bedrijf en de werving van nieuwe klanten. Neem contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00 en vraag om meer informatie of een offerte.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?