Skip to main content

B2B e-commerce

Er is sprake van B2B e-commerce wanneer je als bedrijf jouw product of diensten online verkoopt aan andere bedrijven. Dit wordt gezien als het nieuwe normaal als het aankomt op handel tussen bedrijven en is dus niet meer weg te denken. De medewerkers van NextBI adviseren jou graag over alle mogelijkheden die deze vorm van handel biedt en wat belangrijk is om daar succesvol in te zijn.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Ervaar de voordelen die B2B e-commerce jouw bedrijf biedt

Dat B2B e-commerce de laatste jaren een groot aandeel van de markt is gaan innemen, is voor iedereen duidelijk. Het grootste voordeel dat B2B e-commerce biedt, is de efficiëntie waarmee er zakengedaan kan worden. Om een succesvolle e-commerce te hebben, moet jouw website gevonden worden. Wanneer er geen verkeer naar jouw website komt, wordt er ook niets verkocht. Een goede marketingcampagne levert daar een bijdrage aan. Om deze campagne kracht bij te zetten, koop je bij NextBI zakelijke leads. Deze potentiële klanten passen in jouw doelgroep en de kans op conversie is aannemelijk. Het is ook mogelijk om bedrijfsadressen te kopen om klantbestanden aan te vullen.

Data driven

Benader ons voor ondersteuning bij jouw e-commerce

Wil jij jouw producten of diensten aanbieden aan een ander bedrijf? Dan is het opstarten van een B2B e-commerce een goede stap. Medewerkers van ons bedrijf helpen jou daar graag bij. Wij ondersteunen bij het optimaliseren van jouw klantenbestand en welke acties je onderneemt om jouw data te verrijken. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0)88 028 38 00.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?