Skip to main content

Klantbestanden kopen

Klantbestanden kopen is een goede stap wanneer je nog niet beschikt over een dergelijke database aan klanten maar hier wel een gedegen start mee wilt maken. Dit geldt ook als jouw bedrijf pas opgestart is en je op zoek bent naar potentiële klanten. Wat je vraag hierin ook is, bij NextBI vind je jouw benodigde antwoord.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Nieuwe klantbestanden kopen vergroot jouw bedrijf

Het goed bijhouden van een klantbestand levert op de lange termijn tijdbesparing op. Hierbij is het wel van belang dat er regelmatig verrijking van de data plaatsvindt. Hiermee houd je de klantbestanden na het kopen of aanmaken actueel. Wil je een goede start maken met jouw klantbestanden? Een database kopen behoort tot de mogelijkheden bij NextBI. Hiermee heb je in een keer een database met daarin onder andere volledige belbestanden.

Data driven

Vraag een prijsopgave aan voor het starten van jouw klantbestand

Ons bedrijf is erop gericht dataverstrekking voor jouw bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken. Leg uw vraagstukken of behoeften bij ons voor en wij zoeken de juiste klantbestanden voor jou om te kopen. Of je nu een starter bent of al een gevestigd bedrijf op zoek naar nieuwe klanten; het uitbreiden of optimaliseren van je klantbestand kan nooit kwaad. Bel ons via +31 (0)88 028 38 00 om alle opties te bespreken.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?