Skip to main content

Belbestanden kopen

Wil jij gedegen belbestanden kopen die gebruikt mogen worden voor telemarketing of andere marketing- en salesdoeleinden? Dat is mogelijk bij NextBI. Bij ons vind je betrouwbare belbestanden die voldoen aan de regels die behoren bij dergelijke bestanden en gegevens. Het is wel belangrijk de belbestanden alleen in te zetten voor doeleinden die vallen binnen de wet- en regelgeving voor telemarketing.

Internationale database
Betrouwbare data
Actuele bedrijfsgegevens

Door belbestanden te kopen krijg je toegang tot een wereld van potentiële klanten

In een belbestand vind je de bedrijfsgegevens van mogelijke prospects. Het kopen van belbestanden is een van de manieren om jouw data te verrijken. Ofwel wordt jouw huidige database up-to-date gemaakt met de aanschaf van nieuwe belbestanden, ofwel krijg je een lijst met potentiële nieuwe klanten. Hoe dan ook levert het kopen van belbestanden jouw bedrijf nuttige informatie op. Wil je nog meer informatie hebben over prospects? Dan is het ook mogelijk om adressenbestanden bij NextBI te kopen. Naast de verkoop van diverse gegevens, bieden wij ook meerdere oplossingen om al deze gegevens op een prettige wijze bij te houden.

Data driven

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Ben je erover uit dat je belbestanden of volledige klantbestanden wilt gaan kopen om op een efficiëntere wijze nieuwe klanten te kunnen werven? Bel ons dan via +31 (0)88 028 38 00 om al onze mogelijkheden te bespreken. Bespreek jouw wensen met ons ten aanzien van een specifieke branche of doelgroep en neem de betreffende bestanden bij ons af.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?