Skip to main content

Adressen Spanje

Spanje staat in de top 10 van belangrijkste handelspartners van Nederland. Er is sinds 2017 sprake van een sterke groei in de handel tussen Nederland en Spanje. Zie jij zakelijke kansen op de Spaanse markt en ben je op zoek naar adressen in Spanje?

Succesvol zakendoen in Spanje

De Spaanse economie groeit. En dat biedt kansen voor jou als ondernemer. Maar waar moet je zijn? NextBI brengt kansrijke sectoren voor je in kaart. Hoe groot is je doelgroep daar en welke bedrijfsgegevens zijn er bekend? Wij zorgen ervoor dat je ook in Spanje je doelgroep gericht kunt benaderen.
Je campagnes personaliseren? Let op, in Spanje bestaat een persoonsnaam uit drie delen: voornaam, naam van de vader en naam van de moeder. In je eerste contact gebruik je de eerste achternaam, dus die van de vader. Bij geschreven correspondentie en officiële documenten worden beide achternamen gebruikt. Aanspreektitels zijn señor of señora voor de achternaam en don of doña voor de voornaam. Maak je gebruik van de Spaanse B2B database van NextBI voor je CRM data, een API of analyses, dan werk je met actuele en complete data voor de meest betrouwbare resultaten.

6,150,000

Bedrijven in Spanje

2,170,000

Namen van contactpersonen

4,600,000

Telefoonnummers
Spaanse B2B adressenbestanden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in Spanje?

Groei met je onderneming, ook internationaal

Ook voor Spanje geldt dat NextBI je inzicht biedt in je marktpotentieel. Alle maatwerk oplossingen van NextBI die je bedrijfsprocessen succesvoller maken, zijn ook toe te passen met Spaanse data. Door over de juiste data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API. Handig voor je klanten bij het invullen van webformulieren en voor CRM- of ERP-omgevingen binnen je organisatie. Ook ideaal bij een Update Service.

Andere landen

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?