Skip to main content

Adressen Luxemburg

Nederland en Luxemburg hebben een lange gezamenlijke historie en hebben lidmaatschappen gemeen van zowel de Europese Unie als de Benelux. De ligging van Luxemburg is gunstig, in het hart van Europa met de grote economische landen Duitsland en Frankrijk als buurlanden. Met adressen uit Luxemburg heb je succesvolle toegang tot de Luxemburgse markt.

Succesvol zakendoen in Luxemburg

Op basis van je doelgroepomschrijving kunnen we een telling voor je maken en heb je snel inzicht in je Luxemburgse marktpotentieel. Heb je een klantenbestand met Nederlandse bedrijfsgegevens, dan kunnen we ook op basis hiervan een bestand met look-a-likes in Luxemburg samenstellen. NextBI zoekt voor jou de beste manier om in contact te komen met kansrijke potentiële Luxemburgse klanten.
De zakencultuur van Luxemburg is niet heel anders dan in Nederland. Wees wel altijd formeel in je communicatie naar het Luxemburgse bedrijfsleven. Dit wordt erg op prijs gesteld. Kansrijke sectoren in Luxemburg zijn vastgoed en banken in de dienstensector, IT, telecommunicatie, vervoer en logistiek, toerisme en biotechnologie. Maak je gebruik van de Luxemburgse B2B database van NextBI voor je CRM data, een API of analyses, dan werk je met actuele en complete data voor de meest betrouwbare resultaten.

155,696

Bedrijven in Luxemburg

80,520

Namen van contactpersonen

34,926

Telefoonnummers
Luxemburgse B2B adressenbestanden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in Luxemburg?

Groei met je onderneming, ook internationaal

Ook voor Luxemburg geldt dat NextBI je inzicht biedt in je marktpotentieel. Alle maatwerk oplossingen van NextBI die je bedrijfsprocessen succesvoller maken, zijn ook toe te passen met Luxemburgse data. Door over de juiste data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API. Handig voor je klanten bij het invullen van webformulieren en voor CRM- of ERP-omgevingen binnen je organisatie. Ook ideaal bij een Update Service.

Andere landen

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?