Skip to main content

Adressen België

Doe jij al succesvol zaken in buurland België? Het ligt vlakbij en een groot deel spreekt dezelfde taal als wij. Bovendien hebben we beide een open economie en staan we in elkaars top drie qua import en export. Met de juiste adressen in België kun je ook voor België je kansen inzichtelijk maken en gericht de markt benaderen.

Succesvol zakendoen in België

Op basis van je doelgroepomschrijving kunnen we je snel inzicht geven in je Belgische marktpotentieel. Heb je een klantenbestand met Nederlandse bedrijfsgegevens, dan kunnen we op basis hiervan een prospectbestand met look-a-likes in België samenstellen. NextBI zoekt voor jou de beste manier om in contact te komen met kansrijke potentiële Belgische klanten.
Wil je effectief zakendoen in België, houd dan rekening met de taalverschillen binnen de 3 gewesten. De voertaal van Vlaanderen is Nederlands. In Wallonië en in een groot deel van Brussel spreekt men voornamelijk Frans. In een deel van het oosten van België spreekt men voornamelijk Duits. Maak je gebruik van de Belgische B2B database van NextBI voor je CRM data, een API of analyses, dan wordt er automatisch rekening gehouden met de juiste talen en schrijfwijzen.

2,220,000

Bedrijven in België

1,430,000

Namen van contactpersonen

950,000

Telefoonnummers
Belgische B2B adressenbestanden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in België?

Groei met je onderneming, ook internationaal

Ook voor België geldt dat NextBI je inzicht biedt in je marktpotentieel. Alle maatwerk oplossingen van NextBI die je bedrijfsprocessen succesvoller maken, zijn ook toe te passen met Belgische data. Door over de juiste data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API. Handig voor je klanten bij het invullen van webformulieren en voor CRM- of ERP-omgevingen binnen je organisatie. Ook ideaal bij een Update Service.

International targeting

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?