Skip to main content

Adressen Frankrijk

Frankrijk is een aantrekkelijk land om zaken mee te doen; gekwalificeerde arbeidskrachten, een uitstekende infrastructuur, de aanwezigheid van een aantal van de meest dynamische bedrijven in de wereld. Bovendien heeft Frankrijk één van de grootste economieën van Europa en telt wereldwijd mee. Benader Franse B2B prospects met actuele adressen in Frankrijk.

Succesvol zakendoen in Frankrijk

Op basis van je doelgroepomschrijving kunnen we een telling voor je maken en heb je snel inzicht in je Franse marktpotentieel. Heb je een klantenbestand met Nederlandse bedrijfsgegevens, dan kunnen we ook op basis hiervan een bestand met look-a-likes in Frankrijk samenstellen. NextBI zoekt voor jou de beste manier om in contact te komen met kansrijke potentiële Franse klanten.
De Franse postcodes, ofwel code postal, bestaan uit vijf cijfers waarvan de eerste twee cijfers het département aangeven. De andere drie cijfers identificeren het postkantoor van waaruit de post wordt besteld. Normaal gesproken eindigen Franse postcodes op een 0, behalve de postcodes van de steden Parijs, Lyon en Marseille. In Parijs geven de laatste twee cijfers het arrondissement aan. Maar geen zorgen, NextBI levert je actuele bestanden aan die direct inzetbaar zijn voor je sales- en marketingacties richting Frankrijk.

8,000,000

Bedrijven in Frankrijk

6,000,000

Namen van contactpersonen

3,500,000

Telefoonnummers
Franse B2B adressenbestanden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in Frankrijk?

Groei met je onderneming, ook internationaal

Ook voor Frankrijk geldt dat NextBI je inzicht biedt in je marktpotentieel. Alle maatwerk oplossingen van NextBI die je bedrijfsprocessen succesvoller maken, zijn ook toe te passen met Franse data. Door over de juiste data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API. Handig voor je klanten bij het invullen van webformulieren en voor CRM- of ERP-omgevingen binnen je organisatie. Ook ideaal bij een Update Service.

Andere landen

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?