Skip to main content

Adressen Zweden

Zweden behoort samen met de andere Scandinavische landen tot de meest welvarende en innovatieve landen ter wereld. Het land heeft een open economie die sterk afhankelijk is van export en import. Een veelbelovend land dus, als het gaat om een vruchtbare samenwerking. Ga aan de slag met actuele B2B adressen uit Zweden.

Succesvol zakendoen in Zweden

De Zweden gaan over het algemeen voor een langetermijnrelatie in plaats van een kortstondige deal. Zweden zijn trouwe klanten en betrouwbare zakenpartners, waarbij vertrouwen aardig hoog in het vaandel staat. Houd dus je prospect- en klantbestanden zo actueel mogelijk zodat je, ook op lange termijn, contact kunt blijven onderhouden.

In Zweden investeren bedrijven opvallend veel in Research & Development en in innovatie in hun bedrijfsvoering. Zweedse bedrijven staan dan ook open voor nieuwe technologieën en zijn koplopers in het gebruik van o.a. telecom toepassingen. Zweden zijn trendgevoelig en vast nieuwsgierig naar wat je hen te bieden hebt. Maak je gebruik van de Zweedse B2B database van NextBI voor je CRM data, een API of analyses, dan werk je met actuele en complete data voor de meest betrouwbare resultaten.

1,700,000

Bedrijven in Zweden

1,350,000

Namen van contactpersonen

735,000

Telefoonnummers
Zweedse B2B adressenbestanden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in Zweden?

Groei met je onderneming, ook internationaal

Ook voor Zweden geldt dat NextBI je inzicht biedt in je marktpotentieel. Alle maatwerk oplossingen van NextBI die je bedrijfsprocessen succesvoller maken, zijn ook toe te passen met Zweedse data. Door over de juiste data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API. Handig voor je klanten bij het invullen van webformulieren en voor CRM- of ERP-omgevingen binnen je organisatie. Ook ideaal bij een Update Service.

Andere landen

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?