Skip to main content

Adressen Engeland

Na Duitsland, Frankrijk en België is Engeland de grootste exportpartner van Nederland. Engeland heeft een rijke wereldhandel en is een belangrijk industrieland. Met de juiste B2B adressen in Engeland, heb je een interessante handelspartner erbij.

Succesvol zakendoen in Engeland

Op basis van je doelgroepomschrijving kunnen we een telling voor je maken en heb je snel inzicht in je Engelse marktpotentieel. Heb je een klantenbestand met Nederlandse bedrijfsgegevens, dan kunnen we ook op basis hiervan een bestand met look-a-likes in Engeland samenstellen. NextBI zoekt voor jou de beste manier om in contact te komen met kansrijke potentiële Engelse klanten.
De gewenste opbouw van het adres verschilt per land. Zo is ook de Engelse adresindeling anders dan de Nederlandse. Bijvoorbeeld het huisnummer, dit komt zonder komma vóór de straatnaam. Met adresbestanden van NextBI kom je professioneel over. Wij zorgen voor een juiste adressering. Maak je gebruik van de Engelse B2B database van NextBI voor je CRM data, een API of analyses, dan werk je met actuele en complete data voor de meest betrouwbare resultaten.

7,400,000

Bedrijven in Engeland

5,950,000

Namen van contactpersonen

2,450,000

Telefoonnummers
Engelse B2B adressenbestanden

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in Engeland?

Groei met je onderneming, ook internationaal

Ook voor Engeland geldt dat NextBI je inzicht biedt in je marktpotentieel. Alle maatwerk oplossingen van NextBI die je bedrijfsprocessen succesvoller maken, zijn ook toe te passen met Engelse data. Door over de juiste data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API. Handig voor je klanten bij het invullen van webformulieren en voor CRM- of ERP-omgevingen binnen je organisatie. Ook ideaal bij een Update Service.

Andere landen

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?